Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Sugovica, Wesselényi és Kígyós Járási Mentőcsoportok újraminősítő gyakorlata

2019. június 12.

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Bajai Katasztrófavédelmi Kirendeltség I. félévi munkatervének megfelelően a kirendeltség három járásának – Baja, Kalocsa és Bácsalmás - mentőcsoportjai gyakorlat keretében bizonyították felkészültségüket és jártasságukat a vízkárelhárítási részfeladatokban.

Részletek  Gyakorlatozott a települési Önkéntes Mentőcsoport

2019. június 11.

Gyakorlatozott a települési Önkéntes Mentőcsoport 2019. május 10-én szinten tartó gyakorlatot tartott Kelebián a települési önkéntes mentőcsoport. Fő cél a vihar okozta károk felszámolásban való közreműködés gyakorlati fogásainak elmélyítése volt.

Részletek  Közgyűlés a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetségnél

2019. május 18.

Közgyűlés a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetségnél A napokban tartotta a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetség 2018. évről szóló beszámoló közgyűlését.

Részletek  Átfogó szemlélet, hagyományok megtartása

2019. május 11.

Átfogó szemlélet, hagyományok megtartása A Magyar Polgári Védelmi Szövetség az Alapszabályában előírtak szerint megtartotta éves küldöttgyűlését amelyre 2019. május 09-én 10.00 óra került sor Budapesten a Katasztrófavédelmi Térségi Oktatási Központ tanácstermében.

Részletek  A legjobb csapatok mérték össze tudásukat az Országos Katasztrófavédelmi Verseny döntőjében

2019. április 29.

A legjobb csapatok mérték össze tudásukat az Országos Katasztrófavédelmi Verseny döntőjében Ahogy az elmúlt esztendőkben, úgy az idén is az Országos Rendőr- és Tűzoltónapon rendezték meg április 27-én a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny országos döntőjét. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Polgári Védelmi Szövetség által szervezett megmérettetésen az általános és középiskolások újra összemérhették tudásukat.

Részletek  Országos Küldöttgyűlés meghívója

2019. április 25.

Országos Küldöttgyűlés meghívója A Magyar Polgári Védelmi Szövetség Országos Elnöksége 2019. május 09.-én 10.00 órai kezdettel összehívja az MPVSZ Országos Küldöttgyűlését.

Részletek  Megkezdődött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak gyakorlata Szekszárdon

2019. április 11.

Megkezdődött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak gyakorlata Szekszárdon Elkezdődött az a közös törzsvezetési gyakorlat, amelyen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézete 4 fő oktatóval, 21 fő végzős hallgatóval, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Magyar Polgári Védelmi Szövetség MEBE állományával vesz részt.

Részletek  TÁJÉKOZTATÓ 2019. évi Felmenő Rendszerű Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny Országos Döntőjének lebonyolítási rendjéről

2019. április 08.

TÁJÉKOZTATÓ 2019. évi Felmenő Rendszerű Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny Országos Döntőjének lebonyolítási rendjéről

Részletek