Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Konferencia a Magyar Tudomány Ünnepére emlékezve

2019. december 07.

Konferencia a Magyar Tudomány Ünnepére emlékezve Nagyszabású konferencia került megszervezésre 2019. november 05-én Budapesten, a Magyar Polgári Védelmi Szövetség tanácstermében a Magyar Tudomány Ünnepe és Magyarország NATO tagságának 20., a Genfi Egyezmények ratifikálásának 30. évfordulója alkalmából.

Részletek  DAREnet projekt Konzorcium ülés Belgrádban

2019. november 30.

DAREnet projekt Konzorcium ülés Belgrádban

Részletek  II. Országos Csapadékvíz Konferencia Baján

2019. november 24.

II. Országos Csapadékvíz Konferencia Baján 2019. november 21-n Baján a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán került megrendezésre a III. Országos Csapadékvíz Konferencia, melyre mint a korábbi konferenciák résztvevői meghívást kaptak Dr. Muhoray Árpád, Dr. Rácz Réka az NKE RTK Katasztrófavédelmi Intézet oktatói és Dr. Varga Miklós is, mint szövetségünk tagjai.

Részletek  Dr. Pataky Iván emléktábla avatás az MPVSZ székhelyén

2019. november 24.

Dr. Pataky Iván emléktábla avatás az MPVSZ székhelyén A Magyar Polgári Védelmi Szövetség Budapest Zsinór utca 8-12 sz. alatti székhelyén 2019. november 22-én Dr. Pataky Iván ezredes, a hadtudomány kandidátusa munkásságának elismeréseként bensőséges ünnep keretében az MPVSZ, a Magyar Polgári Védelmi Tudományos Egyesület és a Magyar Hadtudományi Társaság Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szakosztálya szervezésében ünnepélyes emléktábla avatásra került sor.

Részletek  Felkészítő gyakorlat Felgyő község települési polgári védelmi szervezeteinek

2019. november 14.

Felkészítő gyakorlat Felgyő község települési polgári védelmi szervezeteinek 2019. november 8-án felkészítő gyakorlatot tartottak a Csongrád megyei Felgyő, 50 fős köteles polgári védelmi szervezetének tagjai részére. Az elvárt cél az volt, hogy erősödjön a település belvíz elleni védelme, egyben növekedjen a lakosságának önmentő képességét.

Részletek  Doktoravatás a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából

2019. november 11.

Doktoravatás a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából tartott rendezvényen PhD - és habilitált doktorokat avattak és elismeréseket adtak át. Az ünnepi szenátusi ülésen 7 habilitált doktort és 23 PhD doktort avattak, egyetemi címeket adtak át, valamint 24-en vehettek át elismerést az Egyetemért végzett munkájuk jutalmául.

Részletek  Mentési képesség növelése pályázati forrásból

2019. november 09.

Mentési képesség növelése pályázati forrásból

Részletek  NOÉ Mentőcsoport nemzeti újraminősítő gyakorlata

2019. október 29.

NOÉ Mentőcsoport nemzeti újraminősítő gyakorlata A Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség valamint a Magyar Polgári Védelmi Szövetség aktív közreműködésével és anyagi hozzájárulásával 2019. október 16-18-a között Dunaegyházán került sor a NOÉ Járási Mentőcsoport újraminősítő gyakorlatára.

Részletek