Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Közgyűlés a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetségnél

2019. május 18. 09:13

A napokban tartotta a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetség 2018. évről szóló beszámoló közgyűlését.

A beszámoló közgyűlésen részt vett dr. habil. Endrődi István tű. ezredes, az MPVSZ országos elnöke, Kiss András tű. ezredes, a Békés Megyei KVI igazgatója is.

A közgyűlésen Lipták István a megyei szövetség elnöke beszámolt a 2018. évben elvégzett feladatokról, a gazdálkodásról, valamint megvitatásra került a 2019. évi munkaterv is. A megyei szövetség az elmúlt évben teljesítette kitűzött céljait, részt vett a megyei ifjúsági verseny rendezésében és lebonyolításában, valamint számos törzsvezetési és terepgyakorlat tervezésében, szervezésében és végrehajtásában, melynek végrehajtói a megye önkéntes mentőcsoportjai voltak. Az elnök beszámolójában hangsúlyozta, az önkormányzatok, a gazdálkodók, a szakmai szervezetek és a civil szervezetek szoros együttműködését, amely példaértékűen járult hozzá Békés megye lakosságának védelméhez.  Az egyesület a gazdasági évet pozitívan zárta. Köszönhetően annak, hogy több sikeres pályázatot nyújtott be és nyert meg.

A közgyűlésen Endrődi István méltatta és megköszönte azt a munkát, mellyel az egyesület hozzájárult a Magyar Polgári Védelmi Szövetség 2018. évi sikeres munkájához. Kiemelte, hogy a Békés Megyei Szövetség országosan is a legjobbak között szerepel. Ezután Kiss András tű. ezredes, megyei igazgató az együttműködés fontosságát kiemelve köszönte meg a Szövetségnek az elmúlt évben nyújtott hathatós segítségét.  

Vissza

Ezt a hírt eddig 275 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:

Közgyűlés a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetségnél Közgyűlés a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetségnél Közgyűlés a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetségnél More images More images

Hírarchívum