Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Folytatódik a szakértői DAREnet találkozó

2019. március 02. 08:55

Február 28-án a DAREnet projekt magyarországi rendezvény sorozata következő állomásán, a projekt konzorcium képviselői folytatták munkájukat a következő munkacsomag (kutatás, fejlesztés és innováció) útmutató (roadmap) tervezésével.

A szlovák partner mutatta be tervezetét amit a partnerek képviselői véleményeztek. Az ülés további részében a következő időszak feladatainak áttekintése határozta meg.

A projekt konzorciumi ülés előkészíttette a március 1-jén megrendezésre kerülő Éves Szakértői Fórumát, amelynek a Hotel Hungária City Center tanácsterme ad helyet. ezen a fórumon a Duna-régió DAREnet kutatási, fejlesztési és innovációs útmutató (roadmap) már előzetesen megtárgyalt, a partnerekkel egyeztetett változata kerül bemutatásra. Az útiterv az árvízvédelmi területtel kapcsolatos fontos követelmények és szükségletek eredménye, amely egy széleskörű szakértői párbeszédből és az illetékes nemzeti katasztrófavédelmi hatóságokkal folytatott rendszeres konzultációból ered. Az útiterv célja a Duna-régióra vonatkozó jövőbeli kutatási és innovációs stratégiák és az azokat végrehajtó kutatási programok formálásának támogatása.

Vissza

Ezt a hírt eddig 235 látogató olvasta.


Hírarchívum