Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Hírek

Megkezdődött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak gyakorlata Szekszárdon

2019. április 11.

Megkezdődött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak gyakorlata Szekszárdon Elkezdődött az a közös törzsvezetési gyakorlat, amelyen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézete 4 fő oktatóval, 21 fő végzős hallgatóval, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Magyar Polgári Védelmi Szövetség MEBE állományával vesz részt.

Részletek  TÁJÉKOZTATÓ 2019. évi Felmenő Rendszerű Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny Országos Döntőjének lebonyolítási rendjéről

2019. április 08.

TÁJÉKOZTATÓ 2019. évi Felmenő Rendszerű Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny Országos Döntőjének lebonyolítási rendjéről

Részletek  ÜLÉST TARTOTT AZ MPVSZ OPERATÍV ELNÖKSÉGE

2019. április 08.

ÜLÉST TARTOTT AZ MPVSZ OPERATÍV ELNÖKSÉGE 2019. április 2-án 14.00-kor került sor az MPVSZ Operatív Elnökségi Ülésére a szervezet Zsinór utcai tanácstermében. Az Operatív Elnökség tagjain kívül az ülésre hivatalos volt az MPVSZ Felügyelő Bizottsága, valamin a Polgári Védelmi Tudományos Egyesület elnöke is.

Részletek  Koszorúzási ünnepség a Polgári Védelem Napja alkalmából

2019. március 09.

Koszorúzási ünnepség a Polgári Védelem Napja alkalmából A Magyar Polgári Védelmi Szövetség Országos Elnöksége a Polgári Védelem Világnapja alkalmából 2019. március 7-én koszorúzási ünnepséget szervezett a Hadtörténeti Intézet és Múzeum Díszudvarán a Légoltalom Hősi Halottai Emléktáblájánál.

Részletek  Ünnepségsorozat a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából

2019. március 04.

Ünnepségsorozat a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából 2019. március 1-én megtartotta hivatalos ünnepségét a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából, melyre meghívást kapott az MPVSZ elnöke, és elnökségének tagjai. A rendezvényen olyan önkéntes civil szervezetek, szövetségek, intézmények tagjai vehettek át elismeréseket, akik a hétköznapokban aktívan támogatják a hivatásos katasztrófavédelem és a polgári védelem munkáját.

Részletek  Folytatódik a szakértői DAREnet találkozó

2019. március 02.

Folytatódik a szakértői DAREnet találkozó

Részletek  Megkezdődött a DAREnet projekt háromnapos rendezvénye Budapesten

2019. február 28.

Megkezdődött a DAREnet projekt háromnapos rendezvénye Budapesten

Részletek  A Magyar Polgári Védelmi Szövetség országos elnökének köszöntője a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából

2019. február 27.

A Magyar Polgári Védelmi Szövetség országos elnökének  köszöntője a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából

Részletek