Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Hírek

Ünnepi megemlékezés a Zempléni Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség szervezésében

2023. március 09.

Részletek  Ünnepi elnökségi ülés az MPVSZ-ben

2023. március 03.

Ünnepi elnökségi ülés az MPVSZ-ben A Magyar Polgári Védelmi Szövetség 2023. március 2-án tartotta a Zsinór utcai székhelyén soros, egyben ünnepi elnökségi ülését, ennek keretében megemlékeztek Március 1-ről, a polgári védelem világnapjáról. Az ülés levezető elnöke Dr. Muhoray Árpád ny. pv. vezérőrnagy, szakmai alelnök volt.

Részletek  A Polgári Védelmi Szemle legújabb kiadványa a Polgári Védelem Nemzetközi Világnapja alkalmából

2023. március 01.

A Polgári Védelmi Szemle legújabb kiadványa a Polgári Védelem Nemzetközi Világnapja alkalmából A Magyar Polgári Védelmi Szövetség Március 1., a Polgári Védelem Nemzetközi Világnapja alkalmából kiadja tudományos folyóiratának a Polgári Védelmi Szemlének legújabb, XV. számát.

Részletek  Koszorúzás a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából

2023. március 01.

Koszorúzás a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából Március elsején koszorúzással fejezték ki tiszteletüket a katasztrófavédelem elöljárói a háborúk polgári áldozatainak emléke előtt. A rendezvény résztvevői a februári törökországi és szíriai földrengés áldozatai előtt is tisztelegtek.

Részletek  Megemlékezés a Légoltalmi Liga megalapításának 85. évfordulójáról az MPVSZ évzáró elnökségi ülésén

2022. december 20.

Megemlékezés a Légoltalmi Liga megalapításának 85. évfordulójáról az MPVSZ évzáró elnökségi ülésén A Magyar Polgári Védelmi Szövetség 2022. december 19-én tartotta a Zsinór utcai székhelyén soros, egyben év végi elnökségi ülését, ennek keretében emlékeztek meg a Magyar Polgári Védelem jogelődjének, a Légoltalmi Liga megalakításának 85. évfordulójáról. Az ülés levezető elnöke Dr. Muhoray Árpád ny. pv. vezérőrnagy, szakmai alelnök volt.

Részletek  Köszönetnyilvánítás

2022. december 12.

Köszönetnyilvánítás A közönségszavazatok alapján 2022. évben a Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség részesült „Az Év Civil Nagy Rendezvénye Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” elnevezésű díjban.

Részletek  Megemlékezés a Légoltalmi Liga megalakulásáról Zemplénben

2022. december 06.

Megemlékezés a Légoltalmi Liga megalakulásáról Zemplénben Zemplénben is megemlékeztünk a 85 éve megalakult Légoltalmi Ligáról. Szövetségünk kiemelt figyelmet fordít a hagyományok ápolására, különös tekintettel a polgári védelmi és honvédelmi hagyományokra.

Részletek  Különdíj a kiemelkedő tudományos diákköri eredményért

2022. november 23.

Különdíj a kiemelkedő tudományos diákköri eredményért A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán idén ősszel is megrendezték az Intézményi Tudományos Diákköri Konferenciát, amelynek hét tagozatában összesen ötven pályaművet mutattak be a hallgatók, köztük a Katasztrófavédelmi Intézet tanulói.

Részletek  Hírarchívum