Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Látogatók:

2 1 5 1 6

Üdvözöljük a
Magyar Polgári Védelmi Szövetség honlapján

Honlapunk működtetésével azt a célt szeretnénk szolgálni, hogy tájékoztatást adjunk az ide látogató állampolgároknak, a területen dolgozó szakembereknek, az önkormányzatoknak, a tanuló ifjúságnak, a velünk együttműködőknek és a tagszervezeteinkben dogozó kollegáinknak, hogy megismerjék a polgári védelemmel kapcsolatos emberbaráti feladatok ellátását, amelyek a polgári lakosságnak az ellenségeskedések vagy katasztrófák veszélyeitől való megóvására, valamint életben maradási feltételeinek biztosítására irányulnak.

Tájékoztatást adunk továbbá szövetségünk aktuális eseményeiről, tudományos tevékenységünkről és a környezetünkben történt veszélyhelyzetekről.

Dr. habil. Endrődi István tű. ezredes
Magyar Polgári Védelmi Szövetség
Országos Elnöke

Hírek

Kiskunmajsai Járási Mentőcsoport gyakorlata

2018. június 12.

Kiskunmajsai Járási Mentőcsoport gyakorlata

Részletek  


Gyakorlatozott a Felső-Bácskai Önkéntes Mentőcsoport

2018. június 12.

Gyakorlatozott a Felső-Bácskai Önkéntes Mentőcsoport Szinten tartó gyakorlatot tartott Mélykúton 2018. május 26-án a Jánoshalmi járásban működő 20 fős Felső-Bácskai Önkéntes Mentőcsoport (FBÖMCS). Fő cél a vihar okozta károk felszámolásban való közreműködés ismereteinek elmélyítése volt.

Részletek  


A bombázás áldozataira emlékeztek Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2018. június 12.

A bombázás áldozataira emlékeztek Jász-Nagykun-Szolnok megyében  A második világháborúban az akkor stratégiai fontosságú vasúti csomópont miatt nagy erejű légitámadás érte Szolnokot 1944. június 2-án. Az áldozatokra és az akkori történésekre emlékezett Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgári Védelmi Szövetség a társzervekkel együtt június 1-én.

Részletek  

Hírarchívum


BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Sziklakórház Atombunker Múzeum Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület