Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Látogatók:

1 8 8 3 8

Üdvözöljük a
Magyar Polgári Védelmi Szövetség honlapján

Honlapunk működtetésével azt a célt szeretnénk szolgálni, hogy tájékoztatást adjunk az ide látogató állampolgároknak, a területen dolgozó szakembereknek, az önkormányzatoknak, a tanuló ifjúságnak, a velünk együttműködőknek és a tagszervezeteinkben dogozó kollegáinknak, hogy megismerjék a polgári védelemmel kapcsolatos emberbaráti feladatok ellátását, amelyek a polgári lakosságnak az ellenségeskedések vagy katasztrófák veszélyeitől való megóvására, valamint életben maradási feltételeinek biztosítására irányulnak.

Tájékoztatást adunk továbbá szövetségünk aktuális eseményeiről, tudományos tevékenységünkről és a környezetünkben történt veszélyhelyzetekről.

Dr. habil. Endrődi István tű. ezredes
Magyar Polgári Védelmi Szövetség
Országos Elnöke

Verseny eredmények

2018. április 23.

A XXV. felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny országos döntőjének hivatalos végeredményei általános iskolai, középiskolai kategóriában.

Részletek  


Hírek

Köszönőlevél a Magyar Polgári Védelmi Szövetség elnökének

2018. április 23.

Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, Vas Megyei Katasztrófavédelmi igazgató köszönőlevele, az Őrség-Goričko-Raab Mentőcsoport részére, 2018. április 13- 14-én Ivánc és Csákánydoroszló községek területén megtartott nemzeti minősítő gyakorlat megrendezéséhez nyújtott segítségért, támogatásért.

Részletek  


Mindkét vándorserleg Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe került a huszonötödik ifjúsági versenyen

2018. április 22.

Mindkét vándorserleg Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe került a huszonötödik ifjúsági versenyen Immár hagyományosan az Országos Rendőr- és Tűzoltónapon rendezték meg a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny országos döntőjét. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Polgári Védelmi Szövetség által szervezett megmérettetés végén az általános iskolások között a sátoraljaújhelyi Petőfi Sándor Református Általános Iskola, a középiskolások között pedig a Zemplén Térségi Katasztrófavédelmi és Polgári Védelmi Szövetség csapata szerezte meg az elsőséget.

Részletek  


Ismerik, tudják, megteszik, amit kell és NYERNEK!

2018. április 22.

Ismerik, tudják, megteszik, amit kell és NYERNEK! 2018.04.18. szerdán ismét nagy nyüzsgésre lehetett figyelmes minden járókelő a zalaegerszegi Dísz-tér környékén. A teret 11 állomás és minden állomáson más és más feladatokkal küzdő fiatalok vették birtokba a 26. alkalommal megrendezett katasztrófavédelmi vetélkedő megyei döntőjének alkalmával.

Részletek  

Hírarchívum


BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Sziklakórház Atombunker Múzeum Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület